Logeren bij Casa Nina

Wij zijn de Italiaanse Andrea en Nederlandse Suzanne en we besloten om Rome in te ruilen voor la campagna, het Italiaanse platteland. We waren toe aan een nieuwe uitdaging in ons leven. Meer vrijheid, rust, ruimte, puur leven en natuur om ons heen. Al jaren droomden we van een huis op een heuvel in het mooie Umbrië. En het zou helemaal leuk zijn om daar ook appartementen te gaan verhuren aan toeristen. En zo geschiedde! In juni 2022 werden we trotse eigenaren van ons nieuwe huis en we gaven het de naam ‘Casa Nina’. Vernoemd naar de moeder van Andrea. We wonen hier met onze kinderen Luc (3) en Noah (1), (schoon)vader Sergio (89) en onze labrador Max.

Ons huis ligt aan de voet van het middeleeuwse dorpje Preggio. Preggio ligt in de regio Umbrië en ligt op steenworp afstand van Toscane en het meer van Trasimeno. Ons huis is omringd door het groenste groen, de mooiste uitzichten, de meest betoverende zonsondergangen en de helderste sterrenhemel. De voor ons mooiste plek op de wereld! Een tuin, een olijfgaard met bijna 500 olijfbomen en een stuk bos. De omgeving is ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers. Verder bereik je met de auto talloze idyllische stadjes en authentieke dorpen, zoals Passignano sul Trasimeno, Tuoro sul Trasimeno, Gubbio, Castel Rigone, Umbertide, Perugia, Todi, Orvieto, Assisi, Castglione del lago of Cortona.

Het afgelopen jaar hebben we keihard gewerkt om onze droom te realiseren. Dit proces gaat stap voor stap en kost tijd, maar voor ons is het nu al de mooiste plek op aarde. We kunnen met trots zeggen dat we per 1 mei alvast één appartement voor 2 tot 4 personen gaan verhuren, zodat we onze magische plek met jullie kunnen delen! Heb je interesse om bij ons op vakantie te komen? Stuur dan een mailtje naar casaninaumbria@gmail.com

Volg hier de ontwikkelingen van de Panzironi’s om van dit oude huis ons droomhuis te maken! Je kunt onze avonturen ook volgen op Instagram en Facebook.